Blogs

Je bruiloft leuk aankleden: Tips voor een onvergetelijke dag

Een bruiloft is één van de mooiste momenten in het leven en het aankleden van deze speciale dag is belangrijk om een magische sfeer te creëren. Of je nu een groot budget hebt of juist een klein budget, met een beetje creativiteit en planning kun je je bruiloft prachtig en persoonlijk maken. Een aantal jaren geleden heb ik de styling gedaan van de bruiloft van mijn zwager en zus en dit vond ik ontzettend leuk om te doen. Hieronder vind je uitgebreide tips om je bruiloft leuk en stijlvol aan te kleden.

Lees meer »

Waar let je op bij het uitkiezen van een trouwkaart?

Het kiezen van de perfecte trouwkaart is één van de eerste stappen in de voorbereiding van jullie bruiloft. De trouwkaart is niet alleen een uitnodiging; het is een voorproefje van je grote dag, een weerspiegeling van jullie stijl als koppel, en een belangrijk middel voor je gasten om te laten weten dat jullie gaan trouwen met alle benodigde informatie. Hier zijn enkele tips waar je op moet letten tijdens het uitzoeken van een trouwkaart.

Lees meer »

Welke informatie zet je op het geboorekaartje?

Het aankondigen van de geboorte van een je baby is een super bijzondere gelegenheid en veel ouders willen dit natuurlijk ook op een bijzondere manier aankondigen. Eén van de meest traditionele en persoonlijke manieren om dit te doen is door middel van, natuurlijk, een geboortekaartje. Het is een tastbare herinnering en een mooie manier om de komst van een nieuwe baby aan te kondigen. Maar wat moet er eigenlijk op zo'n geboortekaartje staan? Hier zijn enkele tips om je te helpen het perfecte geboortekaartje te creëren.

Lees meer »

8 x Tips voor het inrichten van een leuke kinderkamer

Een kinderkamer inrichten is voor de meeste mensen een leuke activiteit, ik vind het in ieder geval helemaal leuk en het is echt mijn ding! Hoe leuk is het namelijk om van de kamer van je kindje een fantastische plek te maken waar hij of zij zich helemaal thuisvoelt? Of je nu een babykamer inricht voor je pasgeborene of een speelse ruimte voor je nieuwsgierige peuter, er zijn veel manieren om een kinderkamer helemaal tot leven te brengen. Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken voor het inrichten van een kinderkamer, hier heb ik 10 handige tips!

Lees meer »

Zo organiseer je een onvergetelijke babyshower

Een babyshower is een bijzondere gelegenheid om de aanstaande komst van een baby te vieren maar natuurlijk ook om de aanstaande moeder in het zonnetje te zetten. Heb jij de eer gekregen om een babyshower te organiseren, dan wil je dit uiteraard succesvol en onvergetelijke maken. Hoe zorg je dat de babyshower één groot succes wordt, hieronder geef ik een aantal waardevolle tips!

Lees meer »

Met deze tips organiseer je een leuk kinderfeestje thuis

In de afgelopen jaren is er een opvallende verschuiving geweest in de manier waarop ouders kinderfeestjes organiseren. Waar voorheen kinderfeestjes voornamelijk op andere locaties werden gehouden, is het juist nu weer helemaal leuk om feestjes thuis te geven. Een kinderfeestje organiseren is leuk, maar ook zeker uitdagend voor de ouders. Het plannen van een feestje thuis heeft de nodige voorbereiding nodig om ervoor te zorgen dat de kindertjes een onvergetelijke tijd hebben en het liefst zo min mogelijk stress voor de volwassenen. Van het kiezen van leuke activiteiten tot het uitkiezen van uitnodigingskaartjes, om alles moet gedacht worden. Ben jij benieuwd hoe je een geweldig leuk kinderfeestje kunt organiseren thuis, lees dan mijn tips hieronder.

Lees meer »

Met deze tips kun je de perfecte kraammand samenstellen

Een nieuw leven is altijd bijzonder, voor het gezin maar uiteraard ook voor familie en vrienden. Het geven van een kraammand is een bijzondere manier om de kersverse ouders mee te verrassen. Maar wat doe je hier allemaal in, hieronder deel ik een aantal tips voor een prachtig gevulde kraammand.

Lees meer »

De betekenis van kleuren op geboortekaartjes

Wanneer je op zoek bent naar een geboortekaartje, zijn kleuren niet per se alleen een esthetische keuze; van oorsprong hebben ze ook een diepere betekenis en symboliek. Elke kleur heeft een bepaalde betekenis en hiermee kun jij op een subtiele manier de boodschap van je geboortekaartje versterken. In dit artikel heb ik de eigenschappen van de verschillende populaire kleuren voor geboortekaartjes uitgezocht en deze vind je hieronder.

Lees meer »

Hoe is Studio Stip ontstaan?

Studio Stip ben ik eind januari 2024 gestart, uiteraard ging daar het één en ander aan vooraf. Al heel erg lang, meerdere jaren, liep ik al met het idee rond om een eigen webshop te beginnen met zelf ontworpen kaartjes en posters. Toch kwam het er iedere keer niet van, allerlei excuses, zoals geen tijd, geen idee waar ik moet beginnen, en mijn eeuwige perfectionisme was ook zeker niet helpend! Totdat ik besefte dat ik toch wel heel graag dit zou willen doen, en bedacht me vooral wat valt er te verliezen? Het antwoord hierop, eigenlijk niks, wellicht wat tijd. Maar hoe leuk zou het zijn als mensen mij weten te vinden en blij worden van mijn ontwerpen? Daarom hakte ik eindelijk begin januari de knoop door, en ik dacht: let’s go!

Lees meer »

De 6 leukste kraamcadeaus om te geven

Het kiezen van het perfecte kraamcadeau kan best een uitdagende taak zijn. Het is altijd leuk om iets te geven dat zowel praktisch, persoonlijk maar ook memorabel is. Hebben de ouder geen suggesties gegeven en moet je het zelf verzinnen, om je wat inspiratie te geven heb ik hier 6 leuke en originele kraamcadeau-ideeën die zeker weten een glimlach op het gezicht van de kersverse ouders zullen toveren.

Lees meer »

Waar let je op bij het uitzoeken van een geboortekaartje?

In verwachting zijn van een kindje is een bijzondere gebeurtenis en voor de komst van je nieuwe spruit moet er van alles voorbereid worden. Waaronder het kiezen van het perfecte geboortekaartje. Een geboortekaartje is niet alleen een aankondiging van de komst van je kindje, maar het is ook een tastbare herinnering aan een speciale tijd. Ben je benieuwd waar je allemaal op moet letten, lees dan snel verder.

Lees meer »