Geboortekaartjes van Studio Stip

Ontdek de geboortekaartjes collectie van Studio Stip met unieke stijlen en bijzondere vormen, waar hip en tijdloos samenkomen! Ik vind het belangrijk dat de geboortekaartjes uniek zijn, daarom bied ik ook maatwerk aan voor echt iets origineels. Laat je inspireren door de geboortekaartjes hieronder, mocht je nog vragen hebben, meer informatie willen of ben je geïnteresseerd in maatwerk? Neem dan zeker even contact met mij op via het contactformulier

 

Geboortekaartje Hannah & Noor

Dit speciale geboortekaartje maakte ik voor de geboorte van een tweeling, namelijk voor Hannah & Noor. De ouders wilden graag een lief kaartje, met zachte kleuren en in waterverf stijl. Ik ging voor ze aan de slag en ik maakte 3 schattige konijntjes, één staat voor grote zus en de andere twee voor de pasgeboren tweeling. Bij het kaartje ontwierp ik ook nog een kraamfeest kaartje helemaal in dezelfde stijl. 

 

Geboortekaartje Joep

Dit lieve kaartje maakte ik speciaal voor de geboorte van Joep. Een kaartje met verschillende blauw tinten met een geïllustreerde walvis. De vorm van het geboortekaartje maakt het nét wat bijzonderder en past perfect bij de ronding van de lieve walvis.

Geboortekaartje Lieke

Voor de geboorte van Lieke maakte ik dit schattige geboortekaartje. Ik illustreerde een luchtballon met een vrolijke bloem, een schattig beertje met gezellige vlaggetjes om de geboorte van Lieke te vieren. 

Geboortekaartje Jolie

Omdat ik hou van unieke en bijzonder kaartjes, past dit geboortekaartje perfect bij Studio Stip. Vooral de vorm van dit kaartje is bijzonder en geeft het kaartje wat mij betreft iets extra's. De zachte kleuren, de waterverf stijl en de schattige illustratie geven het kaartje ook nog iets liefs!

 

Geboortekaartje Saar

Een geboortekaartje moet vooral heel bijzonder zijn, het is immers de aankondiging van iets heel bijzonders, namelijk van jullie kindje! Dit kaartje is zeker extra speciaal, dit komt vooral door het papier dat ik heb gebruikt. Dit is namelijk groeipapier! In dit papier zitten allerlei kleine bloemzaadjes, je kunt het kaartje uiteindelijk in de grond stoppen en je krijgt fantastisch leuke bloemetjes in de tuin. 

Geboortekaartje Melle

Het sturen van dit lieve kaartje met schattige circusdieren in waterverf stijl is een fantastische manier om te laten weten dat je kleintje is geboren! De mooie warme kleuren in combinatie met de brons foliedruk maken dit kaartje extra speciaal!

 

 

 

Geboortekaartje Yara

Zoek je naar een betoverend geboortekaartje met sprankelende goudfoliedruk, dan zal het kaartje 'Yara' je zeker aanspreken! De unieke vorm van dit kaartje voegt een vleugje speelsheid toe, waardoor het zich onderscheidt van de rest. 

 

Geboortekaartje Olivia

Dit geboortekaartje 'Olivia' heeft een super lieve uitstraling, met een schilderachtig konijntje en een charmante bloemenkrans in boho stijl. Ook de vorm van dit kaartje is nét even anders door de afgeronde hoekjes.

 

 

Geboortekaartje Gijs

Dit lieve geboortekaartje met speelse bosdieren in watercolor stijl is helemaal leuk voor de aankondiging van je kleintje! De letters en cijfers in goudfoliedruk maken het kaartje nog net wat specialer.  Bij dit kaartje hoort ook een super leuke geboorteposter.

 

 

 

Geboortekaartje Mila

Dit prachtige geboortekaartje met een langwerpige vorm en een zachte, ronde bovenkant is ook nét weer even anders. Een lief konijntje en speelse vlindertjes sieren dit kaartje, dat net zoveel tederheid uitstraalt als je pasgeborene.

Geboortekaartje Tim

Dit speciale geboortekaartje maakte ik in opdracht voor de papa en mama van Tim. Ze wilden graag een kaartje die simpel maar toch bijzonder was, en dat is gelukt! Omdat ze heel erg weg waren van mijn bloem lijntekeningen die ze voorbij zagen komen op mijn instagram pagina, waren we er al snel uit wat het zou gaan worden. Door de bijzondere vorm en de transparante envelop, is het kaartje nog iets bijzonderder geworden!


Bij Studio Stip vind je het perfecte geboortekaartje voor jouw bijzondere moment, namelijk de geboorte van je kindje! Geboortekaartjes komen tegenwoordig in alle stijlen en vormen voor. Of je nu kiest voor een kaartje op luxe papier, vierkant met afgeronde hoeken, of wellicht kies je voor een rond kaartje of een andere bijzondere vorm? Laat je betoveren door mijn collectie geboortekaarten, die met zorg ontworpen zijn door mij.  Er is veel mogelijk, en ook bij Studio Stip kun je samen met mij een uniek kaartje creëren voor jullie kindje. Maak van je geboortekaartje ook een mooie geboorteposter, leuk voor aan de muur én als blijvende herinnering. 

 

Kleuren van geboortekaartjes

 

We associëren de geboorte van een meisje met roze en die van een jongen met blauw, toch is dit niet helemaal meer hedendaags. Dus waarom niet kiezen voor een hip geboortekaartje in een trendy groene tint of wat dacht je van een prachtige terra kleur? Maak je kaartje extra bijzonder met gouden accenten, door te kiezen voor goudfoliedruk. Laat bijvoorbeeld de naam van je kindje schitteren of andere mooie details in goudkleur.

 

Een speciaal moment

 

Het kiezen van een geboortekaartje is een heel speciaal moment. Met jouw kaartje deel je het nieuws van de komst van jullie wonder met vrienden, familie en collega's. Begin al tijdens de zwangerschap met het selecteren van het perfecte kaartje, zodat je na de geboorte alle tijd hebt om te genieten van jullie kleine spruit. Kies je voor een geboortekaartje van Studio Stip, uiteraard ontvang je vooraf een proefdruk, zodat je zeker weet dat de geboortekaartjes perfect zijn!

 

Maak het geboortekaartje extra bijzonder

 

Het geboortekaartje moet uiteraard zo bijzonder mogelijk zijn, maak het kaartje daarom nog extra bijzonder door ook zorg en aandacht te besteden aan de envelop. Kies een opvallende kleur of bijzondere afwerking en vergeet zeker geen mooie sluitstickers uit te kiezen. Ik denk heel graag met je mee om te zorgen dat het geboortekaartje een echte wow-factor krijgt, waar je ongetwijfeld een heleboel complimenten over ontvangt. 

 

Waarom sturen we geboortekaartjes?

 

Het versturen van een geboortekaartje is een traditie dat we al jarenlang doen, vooral in Nederland en België is het gebruikelijk om een geboortekaart te versturen. Wist je dat maar liefst 95% van de ouders geboortekaartjes verstuurt? Deze gewoonte is al ruim 150 jaar oud en was belangrijk om andere mensen te informeren dat er een baby was geboren. Tegenwoordig is het nieuws al snel overal, door o.a. de komst van onze telefoons maar denk ook aan social media. Ondanks dat men vaak snel af weet van de geboorte van een kindje, is het een eeuwenoude traditie die niet zomaar verdwijnt. En gelukkig maar, want hoe leuk is het om een kaartje te ontvangen als blijvende herinnering van een nieuw leven?