Geboorteposters

 


Zoek je naar een prachtige toevoeging voor de babykamer? Ontdek de collectie geboorteposters bij Studio Stip, waar elke poster een unieke persoonlijke touch brengt aan de ruimte van jouw kleintje. Hang de poster leuk boven de commode, boven het ledikantje of op andere muur die nog wel wat aankleding kan gebruiken. Of je poster nu ophangt in een lijst, met behulp van een posterklem, of met washi-tape, de kamer wordt meteen een stukje leuker!

Geboorteposter als kraamcadeau

Staat een vriendin, zus of familielid op het punt om ouder te worden? Verras de kersverse ouders en hun pasgeboren baby met een uniek cadeau: een geboorteposter met naam. Personaliseer eenvoudig door de gegevens achter te laten in het opmerking veld, en maak een prachtige herinnering voor het nieuwe gezinnetje.

Geboorteposter voor de kinderkamer

De geboorteposters worden gedrukt op mooi luxe papier, zo geeft het een sjieke uitstraling aan de kinderkamer of babykamer. Kies uit een verschillende ontwerpen, van schattige dieren tot een aan een unieke poster met initiaal van de voornaam versierd met dieren en bloemen.

Gepersonaliseerde geboorteposter met dieren

Dieren zijn altijd geliefd in kinderkamers. Of het nu gaat om een leeuw, een hertje of grappige bosdiertjes, ze zullen de baby gezelschap houden en de kamer opvrolijken. Met een gepersonaliseerde geboorteposter geef je niet alleen een bijzonder cadeau, maar creëer je ook een blijvende herinnering aan de eerste dagen van het nieuwe leven.

Van geboortekaartje naar geboorteposter

Vier de speciale momenten in het leven van je kleintje met een unieke herinnering die een leven lang meegaat. Bij Studio Stip toveren we het geboortekaartje om in een prachtige geboorteposter, zodat je een blijvend aandenken hebt aan de geboorte van je kindje. Ook kun je bij Studio Stip terecht voor geboortekaartjes, hoe bijzonder is het om een geboorteposter te hebben compleet met de naam, geboortedatum en andere speciale details die je wilt delen. Met een zorgvuldig gekozen ontwerp en een vleugje creativiteit geven we het kaartje een nieuw leven als een echt kunstwerk voor aan de muur als blijvende herinnering.