Levertijden en verzendkosten

 

Bij Studio Stip geloof ik dat het uitpakken van een pakketje een speciaal moment moet zijn. Daarom besteed ik veel aandacht aan het inpakken en versturen van je bestelling, zodat het voelt als het openen van een cadeautje!

 

Levertijden en Verzendkosten

Ik streef ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen, zodat je snel kunt genieten van je bestelling. Hieronder vind je meer informatie over de levertijden en verzendkosten:

 

Levertijden: De levertijden variëren afhankelijk van het product en eventuele personalisaties die je hebt gekozen. Over het algemeen is je bestelling na betaling binnen 3-5 werkdagen klaar om te verzenden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging met daarin trackinginformatie, zodat je je pakket kunt volgen.

 

Verzendkosten: De verzendkosten voor je bestelling zijn 6,95 Euro en vanaf een bestelling van 50 Euro zijn de verzendkosten gratis. 

 

Heb je nog vragen over de levertijden of verzendkosten? Aarzel niet om contact op te nemen via het contactformulier. Ik help je graag verder!

 

Bedankt dat je voor Studio Stip hebt gekozen. Ik waardeer je vertrouwen en ik kijk ernaar uit om je bestelling spoedig bij je af te leveren!