Veelgestelde vragen

 

Hoe plaats ik een bestelling bij Studio Stip?
Om een bestelling te plaatsen bij Studio Stip, kun je de website bezoeken en het gewenste product selecteren. Vervolgens volg je de instructies om het product aan je winkelwagen toe te voegen en ga je door naar het afrekenproces. Zodra je bestelling is geplaatst, ontvang je een bevestigingsmail met alle details. Wil je een product aanpassen, geef dit aan in het vakje "opmerkingen" tijdens het afrekenen. Mocht ik eventueel nog vragen hebben over je opmerkingen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Bij Studio Stip kun je betalen met iDeal en achteraf betalen met Klarna.

Wat zijn de levertijden?

De levertijden variëren afhankelijk van het product en eventuele personalisaties. Over het algemeen streef ik ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Voor specifieke informatie over levertijden, verwijs ik je graag naar onze pagina over levertijden en verzendkosten.

Kan ik mijn bestelling aanpassen of personaliseren?

Ja, Studio Stip staat voor uniek en maatwerk. Veel van de producten kunnen worden aangepast en gepersonaliseerd naar jouw wensen. Tijdens het bestelproces kun je in het vakje "opmerkingen" aanpassingen doorgeven. Mocht je graag echt iets unieks willen, neem dan zeker contact met mij op!

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn 6,95 Euro en vanaf 50 Euro stuur ik je pakketje gratis op. Voor meer informatie over verzenden verwijs ik je naar de pagina over levertijden en verzendkosten.

Wat is het retourbeleid van Studio Stip?

Ik streef naar 100% klanttevredenheid. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling, laat mij dit zo snel mogelijk weten en samen lossen we het op. Maatwerk kan helaas niet worden geretourneerd. 

Hoe kan ik contact opnemen met Studio Stip?

Je kunt contact opnemen door het contactformulier op mijn website in te vullen. Ik streef ernaar om binnen 2 dagen te reageren op alle vragen en verzoeken.

Ik wil een digitaal product op je website kopen, hoe moet dit?

Sommige producten, zoals mijn posters, kun je via een download link tegen een betaling van 4,95 downloaden. Door te klikken op de knop 'Digitale Download', word je automatisch naar een nieuw tabblad geleid waar je het betaalscherm vindt. Na afronding van de betaling, word je automatisch doorgestuurd naar een pagina waar je met slechts één klik het bestand kunt downloaden.

Ik heb een blog, kan ik een gratis product ontvangen?

Als je een blog of een andere website hebt en geïnteresseerd bent in een samenwerking, laten we dan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Neem gerust contact met me op via het contactformulier en laten we in gesprek gaan.

 

Heb je een vraag die hier niet wordt beantwoord? Aarzel niet om contact op te nemen, ik help je heel graag verder!