Geboortekaartje op maat

 

Het krijgen van een kindje is een bijzondere ervaring, en bij zo'n speciale gebeurtenis hoort zeker een uniek en bijzonder geboortekaartje. Ik sta klaar om jullie hierbij te helpen! Of jullie nu al een idee hebben of helemaal niet, mijn doel is om samen het allerprachtigste geboortekaartje te creëren, volledig afgestemd op jullie wensen.

 

Ik ben gespecialiseerd in het maken van unieke geboortekaartjes met waterverfillustraties. Van schattige dieren tot aan kleurrijke elementen, mijn ontwerpen zijn veelzijdig en vol creativiteit. Met liefde, creativiteit en toewijding zet ik mijn illustraties om in digitale bestanden, zodat je kaartjes perfect zijn voor de speciale aankondiging van je kleintje. En met opties zoals verschillende papiersoorten, vormen, afmetingen en zelfs goudfoliedruk, is er voor elk wat wils. 

Hoe werkt het?

Om te beginnen, wil ik graag al jullie wensen horen. Hebben jullie al een prachtig geboortekaartje op mijn website gezien dat jullie graag aangepast willen hebben? Geen probleem! Maar ook als jullie een geheel nieuw ontwerp willen, sta ik klaar om samen jullie ideeën te verkennen.

Na het bespreken van jullie wensen, maak ik kosteloos een ruwe schets om te zien of mijn ideeën overeenkomen met die van jullie. Bij goedkeuring van deze schets, stel ik een prijsopgaaf op en ga ik direct aan de slag! 

Om het ontwerpproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, stuur ik per e-mail een vragenlijst met alle benodigde informatie die jullie willen delen op het geboortekaartje. Zo hebben we alles overzichtelijk bij elkaar en weet ik precies wat jullie voor ogen hebben. Ook zijn extra's mogelijk, denk dan aan sluitstickers of kraamfeestkaartjes.

Tijdens het hele proces houd ik jullie regelmatig op de hoogte met updates om te controleren of we nog steeds op één lijn zitten. Zodra het definitieve concept gereed is, ontvangen jullie dit per e-mail. Bij goedkeuring stuur ik jullie kosteloos een proefdruk, zodat jullie het geboortekaartje in het echt kunnen bewonderen.

Jullie kindje is geboren, wat nu?

Jullie kleintje is geboren en natuurlijk willen jullie dit nieuws zo snel mogelijk delen met de wereld via het geboortekaartje. Zodra jullie kindje ter wereld is gekomen, kunnen jullie de geboortegegevens, zoals de datum, tijd en gewicht, aan mij doorgeven via e-mail. Ik zorg er dan voor dat alles zo snel mogelijk wordt verwerkt.

Ter controle stuur ik jullie het aangepaste kaartje per e-mail, zodat we samen kunnen verifiëren dat alles klopt. Als alles in orde is, zorg ik ervoor dat het kaartje zo snel mogelijk wordt gedrukt. De levertijd bedraagt doorgaans ongeveer 3 werkdagen.

Het kan handig zijn om de enveloppen alvast te ontvangen voordat de baby wordt geboren, en dat is mogelijk. Op die manier kunnen jullie alvast de enveloppen rustig adresseren.

Enthousiast geworden? 

Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen en wil je graag meer informatie, vul het onderstaande formulier in en ik zal zo snel mogelijk contact opnemen!