Kinderfeestje uitnodigingen

 

Hiep hiep hoera, je kleintje is jarig! Ben je op zoek naar leuke en unieke uitnodigingen voor het kinderfeestje van jouw kindje, dan ben je bij Studio Stip aan het juiste adres! Hier vind je een verzameling van verschillende leuke thema's waaruit je kunt kiezen voor het perfecte feestje voor jouw kind. Van prinsessen tot superhelden en ruimte-avonturen, we hebben voor elk wat wils!

Speels en stijlvol

De uitnodigingen van Studio Stip zijn ontworpen met een vleugje waterverf, mooie kleuren, speelse composities en het belangrijkste: ze zijn stijlvol! Op de stippellijntjes kun je gemakkelijk zelf alle details invullen om het feest compleet te maken.

Voor elke feestje

Of je nu op zoek bent naar een sprookjesachtig feestje, een avontuurlijk thema of iets daar tussenin, bij Studio Stip vind je de leuke uitnodigingskaartjes voor een onvergetelijk feestje voor je kind. Neem een kijkje in het assortiment, laat je inspireren en begin met het plannen van een feestje waar je kind nog lang over zal praten. De kaartjes komen in sets van 8 kaarten (incl.enveloppes). Ook kun je ervoor kiezen om de kaartjes te downloaden, je betaald dan €2,95 en je kunt de uitnodigingskaartjes downloaden en zelf uitprinten. Zie de knop hieronder.