Hallo daar, ik ben Sanne, een enthousiaste creatieveling geboren in 1986. Tekenen, schilderen en het maken van mooie dingen zijn mijn grote passies en doe ik al bijna mijn hele leven. Ik word er heel blij van om mooie dingen te creëren en dat is ook precies hoe Studio Stip is ontstaan.

Het is altijd al mijn droom geweest om mijn passie met anderen te delen en iedereen te kunnen verblijden met mooie, creatieve ontwerpen. Daarom heb ik besloten om Studio Stip op te richten, een plek waar ik mijn liefde voor tekenen en schilderen kan uiten en waar ik mijn creativiteit volop kan gebruiken.

Bij Studio Stip draait alles om het creëren van prachtige geboortekaartjes, geboorteposters en andere unieke producten voor je interieur die hopelijk een glimlach op je gezicht gaan toveren. Ik geloof namelijk dat speciale momenten, zoals geboorte en verjaardagen, in het leven gevierd moeten worden met iets bijzonders, iets dat écht uit het hart komt! Naast geboortekaartjes kan ik ook ander maatwerk leveren, denk bijvoorbeeld aan een trouwkaart, menukaart voor op je bruiloft, of misschien ben je wel op zoek naar een illustrator voor je kinderboek, ook voor deze dingen ben je bij mij aan de juiste adres!

Mijn ontwerpen zijn geïnspireerd door mijn liefde voor kleur, speelsheid en een vleugje magie. Ik heb altijd nieuwe ideeën borrelen voor nog meer leuke eigengemaakte producten die passen bij de vrolijke stijl waar Studio Stip voor staat.

Dank je wel voor het bezoeken van Studio Stip. Laten we samen een beetje kleur en magie verspreiden!