De 6 leukste kraamcadeaus om te geven

Gepubliceerd op 6 februari 2024 om 10:58

Het kiezen van het perfecte kraamcadeau kan best een uitdagende taak zijn. Het is altijd leuk om iets te geven dat zowel praktisch, persoonlijk maar ook memorabel is. Hebben de ouder geen suggesties gegeven en moet je het zelf verzinnen, om je wat inspiratie te geven heb ik hier 6 leuke en originele kraamcadeau-ideeën die zeker weten een glimlach op het gezicht van de kersverse ouders zullen toveren.

Gepersonaliseerde Geboorteposter

Een gepersonaliseerde geboorteposter is een prachtig cadeau dat de geboorte van de baby op een unieke manier viert. Het bevat vaak de naam van de baby, geboortedatum, gewicht, lengte en andere speciale details. Zo'n poster wordt een blijvende herinnering aan de speciale dag en is ook nog eens een super leuke toevoeging aan de babykamer! 

Milestone deken

Vergeet milestone kaarten en geef een originele milestone deken cadeau!  Een milestone deken is vaak bedrukt met meerdere mijlpalen zoals "1 week oud", "1 maand oud", enzovoort. Deze dekens zijn niet alleen schattig, maar ook handig voor het vastleggen van de groei van de baby tijdens het eerste jaar.

Baby boekenabonnement

Voorlezen is ontzettend goed voor de ontwikkeling van een kleintje, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Geef daarom een abonnement op een kinderboekenclub cadeau aan de nieuwe ouders. Elke maand ontvangen ze voor een bepaalde periode een nieuw en spannend boekje dat perfect is afgestemd op de leeftijd van de baby.

Handgemaakte Knuffels

Ben jezelf best een beetje handig, geef dan een handgemaakte knuffel, bijvoorbeeld door een knuffel te haken. Dit is niet alleen heel uniek maar het is ook nog eens een ontzettend persoonlijk cadeau. En stiekem hoop je natuurlijk dat het dé favoriete knuffel wordt van de kleine spruit.

Babymassage Cursus

Vaak worden ouders bedolven onder de kraamcadeaus, daarom kan een cadeaubon ook een heel goed idee zijn. Geef de ouders bijvoorbeeld een cadeaubon voor een babymassagecursus. Dit is niet alleen ontspannend voor de baby, maar ook een leuke manier voor de ouders om een sterke band op te bouwen met hun kleintje.

Een Dienstenbon

Door slapeloze nachten, alle indrukken en verantwoordelijkheden zijn nieuwe ouders vaak moe. Hoe leuk is het dan als je een dienstenbon cadeau doet? Hier kun je verschillende “tegoeden” op zetten, bijvoorbeeld helpen met huishoudelijke taken, een lekkere maaltijd koken, of oppassen op de kleine (of broertjes of zusjes). Dit wordt zeker weten ontzettend gewaardeerd door de kersverse ouders!

Met één van deze bovenstaande originele kraamcadeaus weet ik zeker dat je een succes boekt! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.